BTX Hair este un tratament revolutionar, de ultima generatie, care schimba radical aspectul parului, rezultatul, inca de la prima aplicare, fiind unul cu adevarat spectaculos.

Combinatia perfecta a unor ingrediente-minune, precum aminoacizi, vitamine si colagen, BTX HAIR are o concentratie de caviar, extract restructurant, care patrunde adanc in interiorul firului de par, reusind sa il repare in profunzime.

Produs destinat exclusiv saloanelor de infrumusetare,disponibil la Aly Beauty Salon, BTX Hair este recomandat in special pentru un par supus unor tratamente intensive de colorare sau decolorare, casant sau chiar celui sensibil.

Foarte important, BTX HAIR este un tratament restructurant, cu totul diferit de cunoscutele tratamente pe baza de keratina, folosite pentru indreptarea parului, si nu pentru repararea acestuia.

Efectele se vad inca de la prima aplicare, produsul avand urmatoarele avantaje imediate: hraneste si netezeste parul, are un puternic efect anti-frizz, repara firele de par uscate si casante, de la interior spre exterior, ofera stralucire, netezire si face parul mult mai usor de periat si de coafat.

• Caviar
• Colagen
• Vitamina B5
• Vitamina E