DE CAT TIMP ESTI COSMETICIANA?
Din 2010 am inceput activitatea in cosmetica si estetica faciala.

CUM LUPTAM IMPOTRIVA ACNEEI?
Una din cele mai comune probleme ale tenului este acneea, iar tratamentul acesteia difera in functie de tipul acesteia, acnee inflamatoare, severa?????

CE SFATURI NE POTI OFERI PENTRU COMBATEREA TENULUI OBOSIT?
Indicat ar fi sa respectam pasii prin care dobandim o piele fara????. demachierea, gomajul, mastile pe care le folosim in functie de tipul tenului nostru si nu in ultimul rand masajul facial.

S-A INTAMPLAT SA AI PROBLEME CU CINEVA CARE LA INCEPUT SA NU AIBA INCREDERE IN TINE APOI SA DEVINA CLIENT FIDEL?
In mod cert prima impresie conteaza, dar putem avea anumite cliente care au avut parte de experiente neplacute in cadrul altui salon si in acest caz este necesar sa dam dovada de rabdare si sa demonstram ca ne dorim sa le inteleem si sa le indeplinim dorintele. Noi suntem aici ca sa le facem viata mai frumoasa.

CELE MAI MULTE PERSOANE AU TENUL NORMAL. NE POTI OFERI CATEVA SFATURI DE INGRIJIRE PENTRU ACESTEA?
Tenul normal este un ten usor de ingrijit. Utilizarea corespunzatoare a produselor (demachiat, gomaj, crema) ne garanteaza un ten stralucitor si mereu tanar.

EXISTA VREUN SECRET PENTRU A AVEA SPRANCENE PERFECTE?
Sprancenele perfecte sunt sprancenele pe care noi le consideram perfecte. Fie ca vorbim de sprancene perefct conturate pe care le accentuam cu un strop de vopsea sau de sprancene cu o linie naturala care ne incadreaza chipul in mod delicat. Sfatul meu sa identificam ceea ce ne dorim si sa gasim persoana care ne poate ajuta.

Calendar Reduceri

Luna viitoare » « Luna anterioara
Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata
Duminica
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2