Cosmetica Femei

Cosmetica, dincolo de un serviciu de infrumusetare, poate fi luata drept o terapie – o persoana care va intra intr-un salon de cosmetica, avand o imagine nu prea grozava, fara indoiala va avea o stare de spirit mult mai buna dupa aplicarea unui tratament complet si schimbarea imaginii. Cosmetica este un termen care defineşte ingrijirea, mentinerea si infrumusetarea corpului uman, precum si intarzierea aparitiei semnelor batranetii.

Servicii Cosmetica Femei

S sanatate pielii tale (faciale) este foarte importanta. Procesul de imbatranire a pielii si diferiti factori externi pot provoca o deteriorare a pielii. Te putem consulta cu privire la tratamentele si solutiile care sunt necesare restabilirii, mentinerii si imbunatatirii structurii pielii. Tratamentele si solutiile pot fi sezoniere si / sau in functie de tipul de piele.

Preturi

Pensat

PRET

Normal

35 Lei

Forma

40 Lei

Vopsit

PRET

Gene

15 Lei

Sprancene

20 Lei

Epilat Ceara Unica Folosinta/Traditionala

PRET

Barbie

10 Lei

Mustata

15 Lei

Axila

15 Lei

Brate

25 Lei

Abdomen

20 Lei

Lombar

10 Lei

Spate Integral

35 Lei

Inghinal Partial

30 Lei

Inghinal total (interfesier)

40 Lei

Inghinal cu ceara traditionala in sistem de unica folosinta

50 Lei

Fese

12 Lei

Picioare scurt

30 Lei

Picioare lung

40 Lei

Recomand acest salon.

Maria Alexandra

Recomand acest salon. Doamna Claudia are o mana foarte fina, nu simti nimic la epilat si se poarta foarte frumos. Penseaza si foarte bine si curat.

Recomand cu toata increderea!

Andreea Linca

Momentan am fost doar la cosmetica la acest salon si mi s-a parut...Perfect! Amabilitate si profesionalism, iar doamna Cristina de la cosmetica foarte amabila. Sunt absolut convinsa ca am sa revin atat pentru cosmetica, cat si pentru celelalta servicii oferite de salon. Recomand cu toata increderea!

O experienta deosebita

Vasilica Urmulita

Pentru prima data in viata epilatul nu mi s-a mai parut o tortura! O experienta deosebita: atmosfera este foarte placuta, fetele au raspuns prompt si cu amabilitate iar fata de la epilat pur si simplu a facut o treaba de nota zece plus.

Servicii foarte bune

Mirela Elena Serban

Nu am cuvinte sa descriu ....am fost primita cu multa caldura....servicii foarte bune....faceti o treaba minunata ....