Make-up

Machiajul are rolul de a scoate in evidenta trasaturile frumoase,estomparea micilor defecte,fara a schimba fizionomia. Make-up artistii nostri de inalta calificare si cu experienta, pot sfatui si aplica machiajul potrivit pentru pielea ta si tipul de fata corespunzator personalitatii tale.

Servicii Make-up

B ucurati-va de un machiaj profesional! Fie ca este vorba de un machiaj de zi cu zi sau pentru ocazii speciale cum ar fi evenimente sau nunti, make-up artistii nostri de inalta calificare si cu experienta, pot sfatui si aplica machiajul potrivit pentru pielea ta si tipul de fata corespunzator personalitatii tale.

Preturi

Make-up Profesional by Make-Up Artist

PRET

Make-up Profesional CU gene false

300 Lei

Make-up Profesional FARA gene false

300 Lei

Recomand cu incredere.

Denisa Tentea

Excelent salonul,atat serviciile, cat si atmosfera calduroasa. Toti angajatii sunt profesionisti si te trateaza cu bun simt si te fac sa te simti ca acasa.Recomand cu incredere.

O surpriza placuta !! recomand cu entuziasm locul.

Mihaela Nicolescu

Salonul e prietenos , personalul deosebit de amabil. O surpriza placuta !! recomand cu entuziasm locul. Doar trecand prin fata lui nu zici ca inauntru e atat de prietenos . Mergeti si nu veti regreta. Se respecta ora de programare , totul e curat si frumos.

Am fost foarte multumita si cu siguranta voi reveni la acest salon!

Roxana Barbu

Servicii foarte bune

Mirela Elena Serban

Nu am cuvinte sa descriu ....am fost primita cu multa caldura....servicii foarte bune....faceti o treaba minunata ....