DE CAT TIMP ESTI MAKE UP ARTIST?
De 7 ani.

E OK SA PURTAM RUJ ROSU DIMINEATA? CUM AR TREBUI SA ARATE UN MACHIAJ DE ZI? DAR UNUL DE SEARA?
Daca machiajul este impecabil, iar tinuta este corespunzatoare atunci DA este Ok rujul rosu dimineata. Tipul machiajului difera in functie de evenimentul la care participam. De obicei machiajul de zi presupune un fond de ten fluid, mahicajul ochilor sa fie discret, fardul sa fie neutru. Machiajul de seara este unul intens, fondul de ten sa aiba acoperire mare, se realizeza cu conturul si iluminarea. Se recomanda aplicarea genelor false.

CARE SUNT TENDINTELE IN MACHIAJ ANUL ACESTA?
Tendintele in machiaj variaza in functie de sezon. Anul aceste in materie de machiaj se poarta sprancenele bine conturate, cu efect ombre, liniile de eyeliner cu efect grafic, machiajul tip cat eye, buzele conturate in nuante nude (recomand creionul de buze pentru rezistenta)

EXISTA VREO GRESEALA FRECVENTA DE MACHIAJ PE CARE S-O INTALNESTI LA CLIENTELE TALE?
O greseala frecventa este alegerea gresita a nuantei fondului de ten. TIP Achizitioneti 2 nuante si puteti obtine nuanta perfecta prin combinarea lor. O alta greseala este neaplicarea pudrei, fara ea fondul de ten nu rezista indiferent de pretul sau marca lui. TIP: Pentru a nu incarca tenul inutil aplicati pudra doar in zona T: Frunte, Nas si Barbie.

CARE ESTE ACEL SINGUR LUCRU/PRODUS PE CARE O FEMEIE IL POATE FACE/APLICA SI VA ARATA IMEDIAT MAI BINE?
Ochii sunt cea mai expresiva parte a fetei, de aceea de multe ori este de ajuns sa aplicam doar un strat de mascara si se va vedea diferenta imediat.

CE AR TREBUI SA COMUNICAM UNUI MAKE UP ARTIST PENTRU A OBTINE MACHIAJUL DORIT?
Cand mergem la o sedinta de make up este bine sa ii comunicam make up artistului preferintele noastre in materie de culori de farduri, tipul de machiaj dorit. Este foarte important sa tinem cont de recomandarile acestuia deoarece el stie cel mai bine ce ni se potriveste, in functie de trasaturile noastre. De multe ori ceea ce ne dorim nu ni se potriveste si riscam ca in final machiajul sa nu fie unui reusit. Tineti cont de parerea make up artistului!

Portfoliu

Calendar Reduceri

Luna viitoare » « Luna anterioara
Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata
Duminica
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4