DE CAT TIMP ESTI COSMETICIANA?
Buna sunt Roxana si am inceput cariera de cosmeticiana acum 4 ani.

CUM LUPTAM IMPOTRIVA ACNEEI?
Acneea este de mai multe tipuri iar in functie de gravitatea ei trebuie tratata. De recomandat este mai intai o vizita la medicul dermatolog iar apoi in salonul de cosmetica pentru tratarea semnelor post acneeice. Si bineinteles printr-o ingrijire corespunzatoare acasa.

CE SFATURI NE POTI OFERI PENTRU COMBATEREA TENULUI OBOSIT?
Hidratarea tenului pentru a-s mentine flexibilitatea. Masajul facial pentru a recapata elasticitatea tenului si tratamentele cosmetice pentru revitalizarea tenului o data pe saptamana.

S-A INTAMPLAT SA AI PROBLEME CU CINEVA CARE LA INCEPUT SA NU AIBA INCREDERE IN TINE APOI SA DEVINA CLIENT FIDEL?
Da, se poate intampla. La inceput sa vina cu teama si neincredere iar mai apoi sa se relaxexe si sa revina cu zambetul pe buze.

CELE MAI MULTE PERSOANE AU TENUL NORMAL. NE POTI OFERI CATEVA SFATURI DE INGRIJIRE PENTRU ACESTEA?
Rutina zilnica ar trebui sa fie: Dimineata, curatarea tenului folosing un produs cu pH neutru, solubil. Hidratarea folosing o crema cu SPF pe timpul zilei. Seara se demachiaza tenul apoi se curata in profunzime, apoi o crema hidratanta de noapte si una pentru conturul ochilor.

EXISTA VREUN SECRET PENTRU A AVEA SPRANCENE PERFECTE?
Sprancenele trebuie pensate dupa fizionomia fetei de catre un specialist. O vizita regulata la cabinetul cosmetic te ajuta sa ai sprancene perfecte.

Calendar Reduceri

Luna viitoare » « Luna anterioara
Luni
Marti
Miercuri
Joi
Vineri
Sambata
Duminica
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5