Tatuaje Henna

Henna este o planta, care in amestec cu alte ingrediente naturale, dupa o reteta indiana, rezulta pasta de Henna. Aceasta pasta este aplicata cu pensula sub forma de desen decorativ pe corp, iar dupa un timp (cel putin 3-4 ore) este spalata, lasand pielea colorata in forma desenului care a fost aplicat. Dureaza intre 7 si 15 de zile, in functie de pigmentul fiecaruia.

Despre Henna

N u esti pregatit pentru un tatuaj permanent? Incearca un tatuaj temporar cu henna. Se aplica cu pensula si nu raman urme definitive.

Tatuajele cu henna, numite si mehndi, sunt un tip de decoratiuni corporale temporare dezvoltate in India. Aceasta arta traditionala nu a fost interpretata ca fiind tatuaj, pana de curand.

A fost inteleasa mai degraba ca fiind o cosmetizare, o decorare a corpului pentru ocazii speciale precum nuntile. Astazi constituie un accesoriu la moda preferat de multe vedete.

Preturi

Tatuaj Henna incepand de la 100 lei

10 stelute as da!

Valentina Smaranda

10 stelute as da! Personalul este foarte dragut si serviciile de calitate. Este unul dintre putinele locuri in care pot spune ca m-am simtit tratata ca si client la nivelul la care impune alinierea tarilor in UE.

Am plecat f multumita

Silvia

Servicii de calitate si personal f dragutz.. am plecat f multumita.. cu siguranta am sa revin..

Personal amabil si bine pregatit

Amalia Aurelia Bunea

Personal amabil si bine pregatit, produse de calitate si profesionalism desavarsit. bravo, fetelor! bravo managerei! 🙂