Brave Cut este tunsoarea celor care doresc sa doneze minim 15 cm din par, pentru realizarea de peruci, in beneficiul pacientelor diagnosticate cu cancer.Alatura-te campaniei VIETI IMPLETITE, campanie realizata de Fundatia Renasterea, si fa o donatie pentru o cauza nobila: crearea de peruci din par natural pentru femeile diagnosticate cu cancer.

Alatura-te campaniei VIETI IMPLETITE, campanie realizata de Fundatia Renasterea, si fa o donatie pentru o cauza nobila: crearea de peruci din par natural pentru femeile diagnosticate cu cancer.

Costul unei peruci din par natural depaseste posibilitatile financiare ale multora dintre femeile cu cancer de san. Astfel, doar manopera pentru o peruca cu par scurt ajunge la 900 de lei, iar pentru una cu par lung la 1500 lei. Pentru realizarea unei peruci este nevoie de 5 codite in cazul parului bogat si de 7 codite pentru cel subtire. Lungimea minima a unei codite este 15 cm. Puteti sa sustineti campania noastra si prin postari personale in Social Media, cu fotografii de tipul Before/ After, cu hashtag #VietiImpletite sau #Bravecut pentru a-i inspira si pe altii sa va urmeze exemplul.

DONARE de PAR: indiferent de varsta sau sex, atata timp cat poate dona minim 15 cm de par.
DONATIE in BANI: pentru manopera prelucrarii parului si realizarii perucii.

Luni si marti, puteti avea un Brave Cut gratuit (acesta include: Spalat, Tuns si Coafat). Aceasta oferta este valabila pentru persoane care doresc sa doneze minim 15 cm de par.
Campania BraveCut va dura pana pe data de 16 OCTOMBRIE 2016.
Puteti dona parul si dupa aceasta perioada, insa veti achita pretul serviciilor. Vom ramane in stransa legatura cu aceasta fundatie si le vom trimite in continuare coditele voastre!
Pentru programari, este necesar sa ne contactati pe numarul de telefon: 0729.586.541 / 0769.439.679
Pentru a incuraja aceasta initiativa, colegele noastre va vor realiza cateva fotografii, pentru a le putea promova pe pagina oficiala de Facebook atat noi (www.facebook.com/Alybeautysalon), cat si Fundatia Renasterea. Astfel, va vom cere sa completati o declaratie in care este necesar sa va exprimati acordul de a va folsi fotografiile in scopul mentionat in cele de mai sus.
Mai multe informatii despre campania VIETI IMPLETITE, puteti citi pe website-ul Fundatiei Renasterea: https://comunitate.fundatiarenasterea.ro sau pe Facebook-ul lor: https://www.facebook.com/FundatiaRenasterea