Este un produs revolutionar, folosit de cei mai celebri stilisti, dezvoltat de renumiti oameni de stiinta disponibil la Aly Beauty Salon.

OLAPLEX este un tratament ce reface structura firului de par în urma degradarii din timpul serviciilor chimice (vopsire, decolorare).

Ce este Olaplex?

OLAPLEX este un Serviciu Profesional stiintific dovedit, format din 3 pasi, serviciu pe care sute de mii de stilisti din intreaga lume, inclusiv cei ai celebritatilor il folosesc pentru a nu compromite integritatea firului de par (in timpul colorarii, decolorarii, etc).

OLAPLEX este un produs revolutionar, un ingredient chimic, care nu contine silicon sau uleiuri, dar care reface legaturile sparte din par in timpul si dupa serviciile chimice si care le face mai puternice decat erau inainte. Poate ca suna ca toate celelalte descrieri ale altor produse, dar verifica ce spun hairstylistii de top despre Olaplex peste tot in Social Media. Asa cum se spune, trebuie sa incerci ca sa iti dai seama ca este adevarat.

• Olaplex este un ingredient activ dezvoltat de Dr. Eric Pressly si Dr. Craig Hawker, doctori in chimie.
• Olaplex este un singur ingredient activ care reface legaturile disulfurice ale firului de par care sunt deteriorate in timpul serviciilor chimice, mecanice sau termice.
• Olaplex este fara siliconi, uleiuri, aldehide, parabeni, gluten

Vopseste-te blond. Impinge limitele, fara a compromite integritatea firului de par. De la sedinta foto si pana la scaunul din salon, hairstylistii sunt eliberati de teama parului deteriorat.‪ Olaplex‬ este produsul ideal pentru ingrijirea parului tau, oferindu-i integritate, forta si regenerand structura acestuia.
Ai grija de parul tau cu tratamentul revolutionar OLAPLEX!

Tu ai incercat tratamentul “minune” Olaplex?

Olaplex-Cuvantul “revolutionar” poate crea anumite retineri cand vine vorba despre un produs nou, a carui prezentare starneste intradevar curiozitati, insa dupa ce vei incerca tratamentul Olaplex, vei fi de parere ca nu exista superlative care sa-l poata descrie la adevarata capacitate.

Ce face acest tratament?

Este format din trei pasi, pasul 1 si pasul 2 fiind destinati saloanelor de infrumusetare, iar pasul 3, ca tratament pentru acasa, doar in cazul in care ati folosit inainte primii pasi.
Scopul acestui tratament este de a proteja parul in timpul proceselor chimice, precum decolorarea sau vospirea parului, dar si de a intretine sanatatea acestuia.
Cu ajutorul Tratamentului Olaplex, poti face o schimbare radicala a culorii parului, fara ca acesta sa aiba de suferit.

Olaplex Bond Multiplier No 1
Se adauga direct in decolorant sau in culoare dupa ce se amesteca cu oxidantul.
Olaplex Bond Perfector No 2
Dupa aplicarea si clatirea culorii, se aplica si se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se clateste; se aplica sampon si conditioner.Se foloseste ca un tratament rapid de intarire a firului de par.
Olaplex Hair Perfector No 3
Se foloseste acasa, o data pe saptamana.