Cosmetica Barbati

Doamna sau domn cert este ca, in ziua de azi, singurul standard admis pentru propria imagine este perfectiunea. Iar asta include o piele neteda, catifelata, stralucitoare si fara par, pe tot corpul. Problema e cum putem obtine acest lucru, repede, fara efort, fara durere, fara costuri exagerate, pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Servicii Cosmetica Femei

S sanatate pielii tale (faciale) este foarte importanta. Procesul de imbatranire a pielii si diferiti factori externi pot provoca o deteriorare a pielii. Te putem consulta cu privire la tratamentele si solutiile care sunt necesare restabilirii, mentinerii si imbunatatirii structurii pielii. Tratamentele si solutiile pot fi sezoniere si / sau in functie de tipul de piele.

Preturi

Pensat

PRET

Normal

55 Lei

Forma

65 Lei

Vopsit

PRET

Gene

20 Lei

Sprancene

20 Lei

Epilat Ceara Unica Folosinta/Traditionala

PRET

Fata

32 Lei

Axila

25 Lei

Brate lung

45 Lei

Brate scurt

30 Lei

Abdomen

50 Lei

Lombar

30 Lei

Spate Integral

60 Lei

Picioare lung

70 Lei

Recomand cu incredere.

Denisa Tentea

Excelent salonul,atat serviciile, cat si atmosfera calduroasa. Toti angajatii sunt profesionisti si te trateaza cu bun simt si te fac sa te simti ca acasa.Recomand cu incredere.

Am fost foarte multumita si cu siguranta voi reveni la acest salon!

Roxana Barbu

Personal amabil si bine pregatit

Amalia Aurelia Bunea

Personal amabil si bine pregatit, produse de calitate si profesionalism desavarsit. bravo, fetelor! bravo managerei! 🙂

RECOMAND CU TOATA INCREDEREA

Alexandra R

Treceam zilnic pe langa acest salon dar fiind obosita nu reuseam sa intru in el pana intr-o zi cand am fost nevoita sa imi fac o programare pe ultima suta de metrii ca plecam la o nunta.Am fost foarte surprinsa cand am deschis usa salonului.Este foarte curat si foarte spatios salon ce l-am intalnit in cartier.RECOMAND CU TOATA INCREDEREA TUTUROR CELOR CE LOCUIESC IN VITAN!!!