Tratamente Corporale

Masaj Anticelulitic/Relaxare, Vacuum, Electrostimulare, Termocuverta, Impachetari.Desigur ca o ora de alergat in parc sau de antrenament la piscina, un abonament la sala de fitness sau la sesiunile de aerobic sunt o promisiune pe care o facem in fiecare saptamana sau ori de cate ori descoperim fie ca s-au adunat cateva kilograme in plus sau ca trupul nostru, desi in forma ideala in graficul cantarului este mai putin tonifiat, mai putin ferm. Va incurajam cu caldura sa pastrati aceasta promisiune! In acelasi timp, va ajutam si sa castigati ceva timp, si va invitam sa deveniti clientele fidele ale diverselor proceduri de tratamente corporale, tehnici de masaj, impachetari ce vor face ca trupul dumneavostra sa intre in forma sa maxima chiar inainte de a pasi pragul salii de sport!

Servicii Tratamente Corporale

I ata doar cateva proceduri de intretinere corporala pe care Aly Beauty le recomanda cu caldura: tratamente corporale cellu slim – anticelulitice, tratamente corporale antivergeturi, intretinere corporala prin electrostimulare, remodelare corporala prin vacuum, intretinere corporala prin impachetari simple sau impachetari cu activare la termocuverta, tratamnete de slabire rapida, fermitate a sanilor, tratamenete corporale bio-slim si bio firm, proceduri corporale thermo-slim, masaj anticelulitic, masaj combinat, masaj terapeutic, masaj relaxare, masaj facial, masaj cervical, masaj spate.

Preturi

Sedinte ~ Timp

PRET

Masaj Relaxare/Anticelulitic 30 min.

45 Lei

Masaj Relaxare/Anticelulitic 45 min.

55 Lei

Masaj Cu Miere 45 min.

70 Lei

Masaj spate 30 min.

35 Lei

Masaj cervical 30 min.

35 Lei

Masaj cu bambus 45 min.

50 Lei

Reflexoterapie 50 min.

60 Lei

Drenaj Limfatic-Partial (Picioare+Abdomen+Facial) 50 min.

70 Lei

Drenaj Limfatic-Facial 20 min.

25 Lei

Drenaj Limfatic-Total 90 min.

150 Lei

1 sedinta Vacuum 20 min.

35 Lei

1 sedinta Vacuum 30 min.

45 Lei

Barbati ~ Timp

PRET

Masaj Relaxare 30 min.

45 Lei

Masaj Relaxare 45 min.

60 Lei

Abonamente Valabile 30 zile ~ Timp

PRET

10 Masaje Anticelulitice / Relaxare 30 min.

399 Lei

10 Masaje Anticelulitice / Relaxare 45 min.

499 Lei

5 Sedinte Vacuum 20 min/sed

150 Lei

5 Sedinte Vacuum 30 min/sed

199 Lei

Orice programare neonorata fara un telefon in prealabil duce la pierderea sedintei

Recomand cu incredere.

Denisa Tentea

Excelent salonul,atat serviciile, cat si atmosfera calduroasa. Toti angajatii sunt profesionisti si te trateaza cu bun simt si te fac sa te simti ca acasa.Recomand cu incredere.

Recomand cu toata increderea!

Andreea Linca

Momentan am fost doar la cosmetica la acest salon si mi s-a parut...Perfect! Amabilitate si profesionalism, iar doamna Cristina de la cosmetica foarte amabila. Sunt absolut convinsa ca am sa revin atat pentru cosmetica, cat si pentru celelalta servicii oferite de salon. Recomand cu toata increderea!

O experienta deosebita

Vasilica Urmulita

Pentru prima data in viata epilatul nu mi s-a mai parut o tortura! O experienta deosebita: atmosfera este foarte placuta, fetele au raspuns prompt si cu amabilitate iar fata de la epilat pur si simplu a facut o treaba de nota zece plus.